EETHUIS TROJA

EETHUIS TROJA Eethuis Troja

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 758 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Troja. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2022 om 20:06 Pitaschotel heel lekker Pizza was aangebrand onderaan. Helft moeten wegsmijten
8 jul 2022 om 13:35 Ik had kapsalon mix maar het was eerder kapsalon kebab waarvan ik mijn muur mee kon behangen zulk lange stukken droog,taai en er zaten precies kiezels in. De kip zat er niet eens in en geen saus in vermengd. Deze lag onderaan in de zak . Saus erop.
1 jul 2022 om 12:09 Snelle levering en met de opmerkingen wordt altijd rekening gehouden. Super zoals altijd!
16 jun 2022 om 11:55 2 uur gewacht op de bestelling, toen werd verkeerde bestelling gebracht. 11 keer proberen te bellen, steeds voice mail. Uiteindelijk kwam de juiste bestelling, na 2,5 uur konden we eindelijk eten!
6 jun 2022 om 21:13 Lekkere pizza, maar 1u en 45 min wachten is wel degelijk te lang…
6 jun 2022 om 19:14 Zeer lang moeten wachten. Eten was ondermaats.
3 jun 2022 om 21:12 Superlekker zoals altijd!
26 mei 2022 om 21:43 Als je wil bestellen bij Troja moet je inderdaad vaak een uur of meer rekenen. Gelukkig krijg je wel zeer lekkere pita of pizza in de plaats. Vers, warm en vriendelijk afgeleverd.
25 mei 2022 om 21:10 Door mijn aandoening moet ik heel voorzichtig zijn met alle eten en drinken richting allergische reacties. Hier houden ze er volledig rekening mee en bovenop is het allemaal heel vers en lekker
25 mei 2022 om 19:19 Levering was te laat en niet meer warm. man met fiets was ook zeer onvriendelijk
20 mei 2022 om 18:59 Lekker eten en stipt op tijd klaar.
13 mei 2022 om 20:58 Duurde erg lang